Potakkerweg 21
5712AV
SOMEREN
tel. 0493-492147

Merefeldia 19-1 heeft het seizoen afgesloten met een 0-1 overwinning uit tegen Someren 19-2.

Het werd een wedstrijd om snel te vergeten. Weinig tempo en opnieuw een tegenstander, die zich geen raad wist met het compacte spel van Merefeldia. Beide teams speelden slordig, dit leidde over en weer tot veel balverlies.

In de 8e minuut scoorde Vince, op aangeven van Wessel, het enige doelpunt. Pas in de 40e minuut kreeg de thuisclub de kans om iets terug te doen. Er mochten drie corners op rij genomen worden, maar alle inzetten misten de goede richting.

Na de thee veranderde er weinig. Merefeldia speelde ongeconcentreerd en drie wedstrijden in acht dagen bleek toch een beetje teveel van het goede. Toch kregen de bezoekers voldoende kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar het vizier van Vince en Max stond niet meer op scherp. Ook een snelle uitbraak van Wouter en Ries (beiden 15-1) leverde slechts een corner op door goed optreden van de keeper.

Tegen het einde van de wedstrijd richtte Someren zich meer en meer op en ging met nog meer lange ballen op zoek naar de gelijkmaker. Slecht inkoppen, de lat en een knappe redding van doelman Christiaan voorkwamen succes en een kater voor de geelzwarten.

Daardoor werd ook de laatste partij in winst omgezet en eindigde Merefeldia door 20 punten in de laatste 8 wedstrijden toch nog op de vierde plaats. Dat verdient een pluim!