Wilhelminastraat 11
5981XW
PANNINGEN
tel. 077-3074394

Merefeldia 19-1 heeft donderdagavond de uitgestelde wedstrijd tegen SJO PEC'20 met 1-3 gewonnen. Het werd in Panningen een makkelijke avond. Zonder zelf groots te voetballen, kwam de overwinning nooit in gevaar.

M19-1 kwam goed uit de startblokken, gelijk in de 3e minuut strafte Niels B een fout van de keeper doeltreffend af. Tien minuten later was Ties dichtbij nummer twee, na goed voorbereidend werk van Daan.

Na een kwartier kwam de thuisclub pas voor het eerst gevaarlijk opzetten, maar Merijn hield zijn doel schoon. Daarna was het alleen Merefeldia wat de klok sloeg. Een schot van Milan S ging een metertje naast, meteen daarna weer een goede kans voor hem na een assist van Ties.

In de 26e minuut was het wel weer raak. Na een mooie solo over links rondde Niels B zijn actie perfekt af en scoorde zijn tweede van de avond. Helaas raakte hij hierbij geblesseerd, waardoor hij het veld moest verlaten. Merefeldia bleef heer en meester, had de klus voor rust moeten afmaken. Jesper kreeg de mogelijkheid, even later raakte Tijn de paal na een geweldige actie.

Na rust pakte de thuisclub de zaken even energieker aan, met lange ballen werd Merefeldia onder vuur genomen. De eerste waarschuwing kwam heel snel, toen Niels L randje zestien een overtreding moest maken. De toegekende vrije trap was echter niet aan PEC besteed. De volgende aanval was wel succesvol, na goed doorzetten verdween de bal plotseling achter keeper Merijn.

De vreugde was echter maar van korte duur. Nadat Ties net voor de beruchte lijn onderuit werd gehaald, voltrok Thijs S het vonnis. Zijn fenomenaal genomen vrije trap verdween onhoudbaar strak in de kruising. Daarmee was de wedstrijd gelopen, Merefeldia hield de touwtjes strak in handen en gaf niets meer weg.