Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 01

Gerbergaweg 20
6049EE
HERTEN
tel. 0475-330338

Op 2 september werd SHH-Merefeldia vanwege een blessure gestaakt bij een 3-2 voorsprong voor de thuisclub. Woensdagavond werd het restant van 28 minuten uitgespeeld.

Merefeldia gooide alles op de aanval om de achterstand alsnog goed te maken. Binnen vijf minuten testte Dean de keeper, maar hij blokte zijn inzet in eerste instantie. De terugspringende bal was echter een prooi voor Milan B, die met dit buitenkansje wel raad wist. Drie minuten later raakte hij de lat.

Na een kwartier knalde Thijs S zijn team wel naar 3-4, toen hij een vrije trap in de kruising liet verdwijnen. Daarna waren er nog grote kansen voor Levi, Dean, Finn en Max om de voorsprong uit te breiden. Helaas, vier minuten voor tijd liet Merefeldia zich verrassen door een snelle counter van SHH, die perfekt werd afgerond. Merefeldia moest zich tevreden stellen met een 4-4 gelijkspel. Vooraf okay, achteraf...de overwinning lag voor het grijpen...

Zaterdag volgt de laatste ronde uit tegen koploper Someren, de wedstrijd begint om 15.15 u.