Kaaskampweg 4
6004RT
WEERT
tel. 0495-536566

Merefeldia is fase 3 met een makkie begonnen. Tegen DESM werd het in Weert wederom 6-0, een stand die ook voor de winter op het scorebord stond. Ook nu een kat en muis spelletje, DESM had letterlijk niets in de melk te brokkelen.

Vanaf de aftrap zette Merefeldia de tegenstander de gehele wedstrijd onder druk. Dit leidde tot een groot aantal kansen, gelukkig voor de Weertenaren stond het vizier niet altijd op scherp. Doelman Sem was deze middag meer toeschouwer dan actief speler...

Al direct in de openingsfase waren er diverse mogelijkheden, maar het bleef bij dreigen. Pas na ruim een half uur was het raak en vielen er kort na elkaar twee treffers van Dean. Bij de eerste met Ties aan de basis, daarna Levi. Net voor rust 0-3, na voorbereidend werk van Max was Ties ditmaal de gelukkige.

Meteen na de pauze volgde de mooiste aanval van de wedstrijd. De opkomende Thijs G verstuurde met buitenkantje rechts een prachtige dieptepass op Levi. Net op het goede moment trok hij de bal voor het doel, waar de inkomende Max met een droge knal 0-4 aantekende.

Daarna werd het spel onnauwkeuriger, mede door de vele wissels en oplopende score. Toch was Ties nog bijna twee keer trefzeker. Eerst kopte hij de bal rakelings over, na een mooie combinatie tussen Jort en Tim. Daarna stond alleen de paal in de weg.

Rond de 70e minuut vielen de laatste treffers, beide keren met de ingevallen Milan B in een hoofdrol. Eerst stelde hij Max
in de gelegenheid om voor zijn tweede te gaan. Daarna beloonde hij zichzelf, toen hij de bal oppikte na een duel tussen Jurn en de keeper.

In de resterende tijd viel er weinig meer te noteren, alleen een gele kaart voor een gemene overtreding uit frustratie...

Op 24 februari volgt de tweede wedstrijd, om 14.30 u is Best Vooruit 19-2 te gast op sportpark De Bengele.