3 november 2018 15:00

Scheidsrechter

Rob van Lier

Onbekend

Merefeldia is er niet in geslaagd om punten te pakken tegen sub-topper Susteren. De geelzwarten kwamen slecht uit de startblokken, al na vier minuten was het raak toen een voorzet ongehinderd kon worden binnengekopt. Na een kwartier kreeg Kevin een dot van een kans na een mooie pass van Tom, maar helaas stuitte hij op de keeper. Susteren probeerde met lange passes de spitsen te bereiken, na twintig minuten had dit opnieuw resultaat en stond het 0-2. Gelukkig bracht Brandon al heel snel de spanning terug in de wedstrijd met een intikker. Merefeldia probeerde door te drukken, net buiten de zestien trok de keeper van Susteren aan de noodrem. Dat betekende rood en slechts een vrije trap, die niet tot succes leidde. Merefeldia bleef aanvallen en Sjors was voor rust nog twee keer toe dichtbij de gelijkmaker, maar de speler-keeper hield zijn doel op een knappe wijze schoon. Na rust parkeerde Susteren de bus net buiten de zestien en Merefeldia ging vol in de aanval. Het tempo ging omhoog en de vrije man werd telkens gevonden. Maar ondanks de druk leidde dit niet tot grote kansen, uiteindelijk werd de speler-keeper te weinig op de proef gesteld. Susteren bleef met man en macht verdedigen en toen Merefeldia in de laatste tien minuten 1 op 1 ging spelen, counterden de gasten uit Susteren zelfs naar 1-4. Een terechte nederlaag voor de thuisclub, want kansen benutten is ook een kwaliteit.