Facebook Toestaan Niet toestaan

Merefeldia E5G - VV Kessel E4

9 november 2014 0:00

NULL

Vandaag speelde de E5 een lastige thuis wedstrijd tegen Kessel. Waar Merefeldia aarzelend aan de wedstrijd begon, was Kessel meteen fanatiek. Een verre uittrap van de keeper van de tegenstander kwam precies voor de voeten van de snelle spits van Kessel. 0-1. Dit verraste Merefeldia en ze leken dan ook wat uit het veld geslagen. Kessel maakte daar meteen gebruik van door nog 2 keer te scoren. Ruststand 0-3. Tsja..en dan? De koppies gingen omhoog, klaar voor de 2e helft. De verdediging van Merefeldia was in de 2e helft stukken beter, Kessel kwam bijna niet tot aanvallen. Toch duurde het nog vrij lang voordat de E5 tot scoren kwam. 3-1. Merefeldia bleef druk zetten maar Kessel gaf geen krimp. En dan valt er vlak voor tijd toch een goal voor Merefeldia na een goede uittrap en snel samenspel. 3-2. Het kan nog! Merefeldia gaat er nu echt voor, maar helaas komen ze niet tot scoren en is 3-2 de eindstand. Met 1 punt voor op de nummer 2 Panningen blijft Merefeldia koploper. Volgende week komt deze nummer 2 op bezoek in Nederweert, een beslissende wedstrijd voor het kampioenschap, succes, we hebben alle vertrouwen in jullie!