Facebook Toestaan Niet toestaan

Merefeldia E5G - Panningen E4

16 november 2014 0:00

NULL

Vandaag komt Panningen, de nummer 2 in de competitie op bezoek in Nederweert. Door de nederlaag van vorige week tegen Kessel staan we nog maar 1 punt voor op Panningen. Sommige spelertjes waren al vroeg wakker vanmorgen, gespannen voor de wedstrijd. Dat niet alleen de spelers het spannend vonden, bleek al snel langs het veld;er waren ook mama's die last hadden van zenuwen. Panningen begint sterk aan de wedstrijd en maakt al snel een doelpunt. Maar ook Merefeldia laat zien niet voor niets koploper te zijn en voetbalt goed samen. Bram keept zeer goed en houdt Merefeldia in de wedstrijd. Voor rust weet Panningen nog 2 goals te maken, ruststand 0-3. En dan wordt het moeilijk de 2e helft voor de E5. Even gloort er hoop als Merefeldia een mooie goal maakt maar de tegenstander laat zich hierdoor niet uit het veld slaan Merefeldia heeft al veel wedstrijden gewonnen door goed samen te spelen en elkaar iets te gunnen maar Panningen laat zien over meer inzicht en tactische vaardigheden te beschikken en is de terechte winnaar: 1-5.