FC Oda D3 - Merefeldia D3

24 november 2014 0:00

NULL

Merefeldia D3 gaat door een diep dal bij FC Oda D3 maar neemt uiteindelijk toch de punten mee naar huis.

Een slechte wedstrijd start is het begin van een matig tot slechte wedstrijd zo ook afgelopen zaterdag toen de D3 tegen FC Oda D3 moest spelen.

Het begon de afgelopen week al dat we spelers zouden missen Lars kon niet en Nordin brak zijn teen op school zodat we genoodzaakt werden om 2 spelers van een ander team erbij te halen zodat we toch met 14 man waren. Ook was er een speler die te laat kwam waardoor we later bij FC Oda aankwamen daar bleek de kleedkamer nog vol te zitten waardoor we moesten wachten. De warming-up konden we maar even doen toen moesten we al beginnen met voetballen. Toch door deze tegenslagen begonnen we goed aan de wedstrijd en vertaalde zich na 9 minuten in een voorsprong van 1-0 door Gijs. Toen meende veel spelers dat we al gewonnen waren en was er geen concentratie meer waardoor Oda de wedstrijd naar zich toe trok en voor de rust nog langszij kwam 1-1. Na de pauze weer een slechte start waarbij de achterhoede met Tom als laatste man en Rens met de verdediging alle zeilen moesten bijzetten om Oda tegen te houden, maar na een paar wissels ging het toch beter dit resulteerde in de 30e minuut een schot van Ticho op goal waar de keeper de bal door de handen liet schuiven 2-0 voor Merefeldia. Als coaches moesten we alle zeilen toen bijzetten om de jongens bij de les te houden want het verslapte steeds. In de 35 minuut een nieuwe wissel erin dit was een gouden wissel want Niels Bukkems kwam erin en maakte meteen het verschil door de bal heel correct lang de doelman van Oda te schieten 3-1. Toen zagen onze speler dat er meer in zat, en na een rush van Bram stond de teller al gauw op 4-1 en in de laatste 5 minuten besliste Bram met nog een fraai goal de stand op 5-1 jongens proficiat een zware wedstrijd waarbij sommige spelers door een diep dal en van ver moesten komen. A.s. zaterdag onze laatste wedstrijd als we deze winnen met dikke cijfers zijn we dik kampioen dus we gaan er met z’n allen voor.