Derde oefenzege Merefeldia

20 augustus 2017 0:00

Merefeldia 1 is bezig aan een goede voorbereiding. Zaterdagavond werd ook de derde oefenwedstrijd gewonnen. Tegen vierdeklasser Born werd het 2-1.

De 2-1 ruststand was ook de eindstand. Merefeldia was de eerste helft heer en meester, maar de vele kansen bleven onbenut of de goede keeper van Born was een sta in de weg.

De tweede helft speelde Merefeldia heel erg slordig en was het spel pover te noemen, maar ondanks dat gaf de verdediging geen kansen weg. Bram Meeuwissen was de gevierde man met twee fantastische doelpunten.

Aanstaande dinsdag speelt Merefeldia haar laatste oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch U19. Dit team werd vorig seizoen getraind door Rogier Molhoek en de huidige trainer van Merefeldia Richard van de Kerkhof. De aanvang is 19:00 uur en de entree is gratis.