Selectie Merefeldia weer in training

17 juli 2022 15:00


Na een korte onderbreking is het seizoen 2022/'23 dan nu ook echt begonnen. Onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Danny Koevermans werd op de velden van Eindse Boys door ruim dertig spelers de eerste training afgewerkt.

Na de selectie- en tevens kennismakingsbijeenkomst van voorbij week verschenen zondagochtend ruim 30 spelers aan de aftrap van het nieuwe seizoen. Merefeldia is voor de eerste zeven trainingen te gast op de prachtige velden van onze buren in Nederweert-Eind, omdat de gemeente momenteel nog groot onderhoud verricht aan de eigen voetbalvelden. Daarnaast is de aanleg van het kunstgrasveld pas medio augustus afgerond.

Nieuwe gezichten
De selectie kent voor het komende seizoen acht nieuwe namen. Ries van Eijk maakt de overstap van de JO19-1, Aziz Marzouk (23) is doelverdediger en komt over van Brevendia, aanvaller Nick Op Heij (22) is afkomstig van SV Leveroy en Jordy Jeurninck (Merefeldia 4), Bjorn Bastiaans (Veritas), Rowan Wiechmann en Gijs Wullems zijn terug van weggeweest. Daarnaast neemt ook Rik Knapen van Merefeldia 5 deel aan de voorbereiding.

Uitbreiding staf
De technische staf is op enkele posities uitgebreid. Naast Danny Koevermans (hoofdtrainer) is ook Jack Le Doux als assistent-trainer nieuw bij onze vereniging. Juul Linsen is aan het team toegevoegd als fysio/verzorger en Luc Scheijven sluit aan als assistent-scheidsrechter bij Merefeldia 2. Ruud Sniekers (trainer/coach Merefeldia 2), Ruud Wulms (keeperstrainer), Niels Valkoog (assistent-scheidsrechter Merefeldia 1) en de teammanagers Joep Gommans, Jan Freij en Glenn Donkers zijn verder de vertrouwde namen.

Trainingsrooster
Komende week traint de selectie op dinsdag (20:00 uur), donderdag (20:00 uur) en zaterdag (11:00 uur); de laatste week van juli zijn de trainingen op dinsdag (20:00 uur), donderdag (20:00 uur) en zaterdag (18:00 uur). Alle trainingen zijn op de accommodatie van Eindse Boys. Daarna worden de trainingen op de eigen velden op donderdag 18 augustus hervat.

We wensen iedereen heel veel plezier en succes; en we zijn Eindse Boys zeer dankbaar voor hun gastvrijheid en bereidwilligheid.

Klik hier voor meer foto's van de eerste training.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!