Geflatteerd bekerverlies: Merefeldia uitgeschakeld

21 oktober 2012 0:00

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, mag Merefeldia met opgeheven hoofd het bekertoernooi verlaten. Het treffen met Venlosche Boys eindigde in 1-5. Merefeldia was de eerste helft de betere ploeg, maar wist de pover acterende tweedeklasser geen pijn te doen. Met het inbrengen van Etienne Verhofstad bleef er niets over van de 0-0 stand bij rust. Hoewel Naard Vaes uit een schitterende aanval nog gelijk wist te maken, straften de gasten in het vervolg elk balverlies razendsnel af.

venloscheboys

Het schot van Fahim Shakib is een prooi voor doelman Martens.

Slechts vijf teams hebben de tweede ronde bereikt van het toernooi om de KNVB-beker. Alleen Merefeldia B1, C1, D1, E1 en F4 vertegenwoordigen onze vereniging in de volgende knock-outfase.

Merefeldia B1 won zaterdag bij hoofdklasse SVC 2000 met 2-1 werd daardoor poulewinnaar. Ondanks het 3-3 gelijkspel van Merefeldia C1 bij FC Oda, gaat de C1 als nummer twee in de poule eveneens naar de volgende ronde.

Merefeldia D1 had strafschoppen nodig om zich te ontdoen van RKSVO D1. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2. Bart van Grimbergen scoorde de winnende penalty. Eerder al won Merefeldia E1 met 5-2 van Panningen E1 en schakelde Merefeldia F4 SV Budel F5 uit: 2-1.

Voor Merefeldia A1, D3, D4, D5 en E3 bleek deze zaterdag het eindstation.