Facebook Toestaan Niet toestaan

Reserves boeken knappe overwinning bij Gemert

28 oktober 2012 0:00

Na drie wedstrijden zonder zege heeft Merefeldia 2 weer weten te winnen. Op bezoek bij Gemert 3 werden drie punten weggekaapt: 1-2. Ben van Ekerschot en Mark Smolenaers zetten de geelzwarten op een comfortabele 0-2 ruststand. Hoewel Gemert ook in de tweede helft de kansen aaneen reeg, kwam het niet verder dan de aansluitings-treffer. Ondanks de tien minuten blessuretijd hield de Merefeldia-defensie dit keer knap stand.

gemert1

Sluitpost Koen Götzen was zondag regelmatig het eindstation.

Aan de weersomstandigheden is het al te merken dat de zomer ten einde is. In het laatste weekend van oktober is ook officieel de zomertijd voorbij. Houd hier rekening mee bij de wedstrijden van zondag.

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober wordt de klok om drie uur 's nachts een uur terug gezet. Hij gaat dus van drie naar twee uur! Het komt nogal eens voor dat spelers of scheidsrechters te vroeg op het voetbalveld arriveren, omdat ze zijn vergeten de klok terug te zetten. Overigens, beter te vroeg dan te laat, maar toch nog even deze herinnering.