Merefeldia A1 verliest twee punten in derby - http://www.merefeldia.nl

Merefeldia A1 verliest twee punten in derby

27 maart 2010 0:00


Merefeldia A1 heeft maar één punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Fc Oda. In Boshoven werd het 'slechts' 2-2. Een puntendeling waarmee Merefeldia zichzelf tekort deed.

 

Oda-01

Merefeldia en Fc Oda scoorden zaterdagmiddag twee keer.

 

We begonnen goed aan de wedstrijd, dit leidde tot enkele kansen maar er werd nog niet gescoord. Merefeldia A1 verslapte een beetje, maar Fc Oda was niet scherp genoeg voor het doel. Uit een vrijde trap van Koen Lenders lobde Huub de bal met zijn hoofd over de keeper, 0-1. Niet veel later was het weer raak: Jordy zette de bal voor en dit keer was het Fahim die met het hoofd scoorde, 0-2. Echter 10 seconden voor de rust kwam de thuisclub terug. Na een vrije trap werd de bal richting doel gekopt en deze werd op de doellijn binnengeschoten.

 

Fahim Shakib neemt het vijandig doel onder vuur.

 

Na de thee ging Merefeldia door met goed voetbal. We domineerden het spel en dit leidde tot vele kansen, maar deze werden allen om zeep geholpen. Uit een van de zeldzame kansen scoorde Oda de gelijkmaker. Hierna kregen we nog enkele 100% kansen, maar ook deze werden niet verzilverd. Nog een lichtpuntje in de wedstrijd was de rentree van Jeroen Peeters, die na 7 maanden blessureleed weer aan voetballen toe kwam. Conclusie: Vele kansen, weinig doelpunten.

 

Oda-03

Koen Lenders in de aanval.

 

Klik hier voor de overige uitslagen en stand in de 1e klasse 1C.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!