Merefeldia F6 wint onderonsje met F7

28 maart 2010 0:00

Het was wederom een prachtige morgen om te voetballen. Niet zo maar een wedstrijd, het was een strijd tegen de F7 van Merefeldia waar de meeste spelertjes elkaars vriendjes zijn.

Met de shirts omgedraaid begonnen we aan deze speciale wedstrijd.

Na het eerste fluitsignaal gingen de 'bezoekers' van start, maar onze spelers zetten meteen vol druk op de tegenstander. De wedstrijd was nog geen paar minuten ver of Sujata kon de 1-0 al binnen tikken. Even later kon Jeroen op rechts door gaan en met een banaanschot liet hij de doelman van de F7 kansloos. De 3-0 kwam op naam van Sujata na een scrimitch voor doel. Op dat moment heb ik Jesse gezegd om de doelpunten even bij te houden want op dit moment waren we nog maar 7 minuten van start gegaan. Snel daarna werd het 4-0 door alweer Jeroen.

De jongens van de F7 deden keihard hun best om het doel schoon te houden maar het was een en al Merefeldiaan wat in de 5 meter van het strafschopgebied stond. Het overzicht was dan ook soms ver te zoeken. Zo viel de bal plots voor Teun zijn voeten die hiervan handig gebruik maakte om te scoren.Net voor de ranja konden Jeroen en Sujata allebei hun hattrick verzilveren door de 7 en 8-0 te scoren.

Tijdens de rust vertelde onze keeper Gijs dat hij zich steendood verveelde in de goal dus deed de trainer maar wat balletjes trappen tot we aan de 2de helft konden beginnen.

Een maal van start was er bij vlagen mooi samenspel mede dankzij Ton die op het middenveld altijd inspeelbaar was. Zo kon hij een pas verlengen naar de linker kant waar Sabine helemaal vrij stond. Na een prachtige controle en dito schot liet ze de nieuwe doelman van de F7 kansloos. Even later werd een mooi geplaatst schot van Dries op de lijn gekeerd. Het wisselen van de doelman van de F7 bleek een goede keus want het scoren verliep ons minder vlot in de tweede helft. Zo konden Jeroen (2X) en Sujata nog een doelpunt scoren. De 12-0 en tevens ons laatste doelpunt kwam van de schoen van Luuk Engelen die voor het eerst scoorde deze competitie. Onze keeper Gijs die tijdens de tweede helft alleen maar wat koekjes gegeten had was volledig klaar voor de strafschoppenreeks. Dit was dan ook te zien door een paar miraculeuze reddingen.

Het was een heel leuke wedstrijd voor beide partijen die flink wat gelachen en gebuurt hebben met elkaar. Het team van John is op de goede weg want aan de inzet van beide teams was niets op aan te merken.