Extra tijd nekt Merefeldia opnieuw tegen Baarlo

VV Baarlo 1

2 - 1

Merefeldia 1

Tayo Janssen
19'
Stan Wijhers
54'
Stan Wijhers
65'
Sil Zeetsen
Dennis van de Vinne
80'
Sander Gulev
Tayo Janssen
90'

Competitie

3e klasse C

Datum

20 september 2020 14:30

Scheidsrechter

Bart Geurts

Accommodatie

Sportpark Loyveldweg
Loijveldweg 1
6041AE
ROERMOND
tel. 0475-480973


De vorige ontmoeting met Baarlo kostte Merefeldia drie punten in de extra tijd, nu waren de druiven net zo zuur. Na de gelijkmaker van Bram Knapen vroeg in de tweede helft joegen de geelzwarten naarstig op een zege, maar de verdiende treffer viel niet. De thuisclub had aan één uitbraak voldoende, want Tayo Janssen zorgde in de 91e minuut dat Merefeldia verbijsterd en met lege handen achter bleef.

DSC_0257.jpg

Het eerste competitieduel begon vooraf met sfeerfakkels, vuurwerk op het veld was er maar sporadisch in de wedstrijd tussen Baarlo en Merefeldia. De opening was voor de thuisclub dat in de eerste helft het initiatief en meeste balbezit had. Merefeldia moest het meer hebben van sporadische uitvallen Het optische veldoverwicht van Baarlo leverde wel wat dreiging maar nauwelijks echte doelkansen op. De eerste mogelijkheid voor rust was na ruim een kwartier spelen zelfs voor Merefeldia bij een gevaarlijk indraaiende vrije trap Ivo de Bruin net tekort kwam en de bal uiteindelijk in de handen belandde van Baarlo-doelman Jeffrey Schouenberg. Praktisch in de omschakeling bediende Baarlo-verdediger Kai Nellen met een lange bal over de rechterflank teamgenoot Tayo Janssen, die de opgerukte Merefeldia-defensie op snelheid klopte en oog in oog met Mike Betting geen fout maakte: 1-0. Daarna viel er voor beide doelen nauwelijks nog iets te beleven en de ruststand nog terecht op het scorebord stond.

DSC_0326.jpg

Na rust kantelde het wedstrijdbeeld. Nu was het Merefeldia dat het spel maakte en op jacht ging naar de gelijkmaker. Die bleef ook niet zo heel lang uit. Na een goed opgezette aanval was het Merefeldia-aanvaller Bram Knapen die na een afgeweerde bal in de rebound de verdiende gelijkmaker in het net prikte: 1-1. De Nederweertenaren bleven daarna druk houden op het Baarlose doel. Dat leverde Merefeldia een aantal hoekschoppen op met veel dreiging. Soms met enig fortuin bleven de roodzwarten op de been. Zij moesten het op hun beurt hebben van uitvallen die echter praktisch allemaal al ver van het doel strandden. Tot de extra tijd: toen Tayo Janssen met een splijtende pass opnieuw gelanceerd werd en ook ditmaal de uit zijn doel komende Betting kansloos liet: 2-1.

DSC_0348.jpg

DSC_0356.jpg

Foto's: Len Gielen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!