2 - 3

Merefeldia 1

12 augustus 2017 17:00

Onbekend

Voor de tweede oefenwedstrijd reisde Merefeldia 1 zaterdag af naar Arnhem. Tegen SC Oranje werd met 3-2 gewonnen door doelpunten van Huub Vonken en een treffer van Jay Stals.

Al in de tweede minuut kwam SC Oranje op een 1-0 voorsprong en de thuisclub was vooral in die fase van de wedstrijd het betere team. Merefeldia kwam na 25 minuten beter in het spel en dat resulteerde in de 1-1 van Huub Vonken. Merefeldia kwam in de 30e minuut op voorsprong en wederom was Huub Vonken de doelpuntenmaker. Jay Stals bepaalde de ruststand en rondde een goede aanval af beheerst af: 1-3. De tweede helft was gelijkwaardig, alleen SC Oranje scoorde nog de 2-3.

De derde helft in de kantine van SC Oranje was prima, maar het uitje zette zich uiteindelijk voort op de Korenmarkt in de Arnhemse binnenstad. Tegen half 3 was de bus weer terug in Nederweert.