De Bengele 10
6031TZ
NEDERWEERT
tel. 0495-632536

M19-1 heeft opnieuw een overwinning toegevoegd aan een goede reeks. In een eenzijdige wedstrijd werd korte metten gemaakt met het hoger geplaatste Laar 19-2.  De Weertenaren kwamen er niet aan te pas, mochten blij zijn dat er geen dubbele cijfers werden geschreven.
Merefeldia startte fel, dit leidde al in de 2e minuut tot de openingstreffer. Na een flitsende combinatie met Max rondde Vince voortreffelijk af.  Even later moest de keeper een bal van Max uit de hoek tikken, na een aanval waarbij Just en Vince betrokken waren.
Na ruim 20 minuten scoorde Vince opnieuw, na goed voorbereidend werk van Wessel. Merefeldia bleef gevaarlijk, keeper Christiaan had een rustige middag.
In de 26e minuut zorgde Wessel opnieuw voor een gevaarlijke situatie, maar de keeper tikte het schot van de sterk spelende Max bekwaam uit zijn doel. Net voor rust viel de beslissing, toen wederom Wessel Vince op maat bediende. Net op het moment van uithalen, werd hij onderuit gehaald binnen de zestien. De toegekende strafschop werd door Ids onberispelijk binnengeschoten. Omdat een speler van Laar meende te moeten gaan schelden, werd hij terecht met rood van het veld gestuurd.
Na rust bleef Merefeldia de sterkste en nam de motivatie af bij de gasten. Er ontstonden diverse mogelijkheden om de score verder op te voeren, maar de echte scherpte was verdwenen. Zo ging een zweefkopbal van Vince net over, tikte Ries voorlangs, ging een inzet van Wouter rakelings over, redde de keeper op een schot van Vince na een assist van Jesper en wilde Max te mooi scoren.
Merefeldia wisselde intussen volop door en zo kon het gebeuren, dat er in het laatste half uur maar liefst drie spelers van M15-1 actief waren. Wouter, en Ries hadden hun debuut al eerder gemaakt, vandaag was het de beurt aan Bram. Met speels gemak bleven ze overeind, hadden zelfs aandeel in het succes. In de 65e minuut kwam Ries uitstekend naar de eerste paal om binnen te tikken, na opnieuw goed werk van uitblinker Vince. Net voor tijd scoorde Wouter zelfs 5-0 uit een assist van dezelfde Ries. Complimenten voor deze talentvolle spelers en trainer Jordi, die ze alle ruimte geeft om zich verder te ontwikkelen.
M19-1 speelde een uitstekende wedstrijd, hield de tegenstander continu in de tang, creëerde veel, gaf niets weg. Donderdag om 19.45 u komt Neerkant op bezoek, zaterdag volgt om 15.00 u de laatste (uit)wedstrijd tegen Someren 19-2.