29 september 2019 14:30

Scheidsrechter

R.A.M. (Roger) Wilbrink

Onbekend

Een weinig imponerende Merefeldia werd prooi voor het gretige Sportclub Irene. Waar de schade in de eerste helft mee leek te vallen, was Sportclub Irene niet te stoppen in de tweede helft. Uiteindelijk was de eindscore 7-0.

Een valse start van Merefeldia werd hardhandig afgestraft door Sportclub Irene. Al binnen twee minuten tekende Sierd Janssen voor 1-0 na een individuele actie. Enkele minuten was het Adebowale Obalanlege die een rebound binnenschoof voor 2-0. Hierna leek Merefeldia wakker te worden en beter in de wedstrijd te komen, maar echt gevaarlijk werd het aan beide kanten niet meer.

Na rust begon Merefeldia met veel moed en kreeg het een goede kans om wat terug te doen. Na een rush van Gijs Wullems aan de rechterkant was het Conner Bax die de bal bij de tweede paal niet binnen kon schuiven. In deze goede fase, waarin Merefeldia enkele corners afdwong, was het toch weer Sierd Janssen die aan de andere kant de 3-0 binnenschoof na een lage voorzet. Hierna was Sportclub Irene los en scoorde nog eens 4 keer (2x Imo Seelen en 2x Sierd Janssen) in een tijdsbestek van 10 minuten. De teller bleef op 7 doelpunten steken.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen FCV-Venlo op het programma. Het is aan de mannen van trainer André Boessen om de rug te rechten.