Sponsoren

Sponsoring
Wie wil er nou geen sponsor worden van zo’n geweldige en dynamische voetbalvereniging als Merefeldia? Merefeldia is een vereniging met om en nabij de 700 leden die voor veel inwoners van Nederweert een belangrijke plaats inneemt.

Dit blijkt wel uit de grote belangstelling waarover Merefeldia zich mag verheugen. Jaarlijks bezoeken ruim 40.000 mensen de sportaccommodatie aan De Bengele, voor trainingen, wedstrijden en activiteiten. Tevens heeft het clubblad Inworp, dat ongeveer vier keer per jaar verschijnt, per uitgave ruim 2.500 lezers. 

Merefeldia is een vereniging die midden in de samenleving van Nederweert staat. Onze website werd in 2013 ruim 500.000 maal bezocht en kent ca. 4000 unieke bezoekers per maand. En met ruim 7½ miljoen hits per jaar uit meer dan tien verschillende landen een uitstekend medium om uw boodschap uit te dragen.

Huidige Sponsoren
Op de pagina sponsoren kunt u zien dat er al veel bedrijven zijn die gebruik maken van de uitstekende mogelijkheden die Merefeldia biedt om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Sponsorpakket
Op de pagina sponsorpakket ziet u hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn. Of u nu hoofd-, co-, bord- of kledingsponsor wilt worden, of een advertentie wilt plaatsen in het clubblad Inworp, uw mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Zelfs het doorlinken naar uw eigen website behoort tot de mogelijkheden. Hoe u een en ander kunt realiseren staat uitgebreid omschreven op deze pagina.