Sponsorpakket

Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden van sponsoring en reclame-uitingen bij Merefeldia. In onderstaand overzicht hebben we voor u de opties van een sponsorschap op een rij gezet. Bij elk item staat een beknopte uitleg. Graag lichten we deze mogelijkheden toe en luisteren we naar uw wensen in een persoonlijk gesprek.


Direct contact?

U kunt zich wenden tot een van onze acquisiteurs.

Willem Mollemans
Acaciastraat 54
6031 XZ Nederweert          
06-22260457

Henk Vinken
Acaciastraat 20
6031 XX  Nederweert
06-18173665


U kunt ook contact opnemen via het emailadres: sponsorzaken@merefeldia.nl.

Hoofdsponsor
Indien er op dit moment al een hoofdsponsor is, kunt u deze optie toch kiezen en komt op een wachtlijst.

Hoofdsponsor Jeugd
Indien er op dit moment al een jeugdhoofdsponsor is, kunt u deze optie toch kiezen en komt u op een wachtlijst.

Co-sponsor
Een co-sponsor wordt o.a. automatisch vermeld op de programma-affiches van Merefeldia 1.

Websitesponsor
Bij het maken van de deze website is er extra aandacht besteed aan de mogelijkheden om sponsoring voor u zo optimaal mogelijk te maken. Bent u kledingsponsor dan is uw logo met bijbehorende link zichtbaar op de betreffende teampagina. Tenslotte worden alle sponsoren genoemd met naam en adres op de pagina Sponsors. U kunt er verder voor kiezen om uw logo of naam te voorzien van een link naar uw eigen website.

Shirtreclame
U kunt er voor kiezen om kledingsponsor te worden door één of meerdere teams in de verschillende categorieën van shirt- of trainingspakreclame te voorzien. De kledingreclame wordt altijd voor meerdere jaren gekoppeld aan één of meerdere teams en niet aan individuele spelers.

Facilitaire sponsor
Het is mogelijk dat u méér interesse heeft om Merefeldia te steunen dan om uw bedrijf via reclame-uitingen te promoten, dat kan natuurlijk ook. In een groeiende en dynamische vereniging zijn er jaarlijks vele terugkerende kosten. Huisvesting, lichtinstallatie, CV en materialen moeten onderhouden worden en zijn ooit eens aan vervanging toe. Om de vele vrijwilligers gemotiveerd te houden zijn extra voorzieningen onmisbaar. Ook moeten er mogelijkheden voor verbetering en vernieuwingen beschikbaar zijn. In een afspraak kunnen uw wensen bijna altijd in een passend jasje gegoten worden.

Bordreclame (hoofdveld)
U kent ze vast wel, de borden rondom een voetbalveld. U heeft bij ons echter de keuze om een normaal of een groot bord met uw eigen tekst en logo langs het hoofdveld te laten plaatsen.

TV-reclame
In de kantine hangt een grote LCD-TV waarop u ook uw reclame boodschap kunt presenteren. Mogelijkheden zijn eindeloos: kiest u voor een advertentie of een reclamespot? Onze kantine wordt jaarlijks door veertigduizend mensen bezocht!

Advertentiesponsor
 (Inworp)
Merefeldia heeft een eigen glossy-clubblad: Inworp. Dit blad wordt 4x per jaar uitgeven in een oplage van meer dan 650 stuks en gelezen door meer dan 2500 mensen. Enkele weken na de distributie wordt Inworp ook digitaal op deze website geplaatst. Voor een impressie kunt u via het menu Interactief digitaal kijkje nemen. Ook u kunt hierin adverteren. U heeft de keuze uit 4 formaten: A4, ½ A4, ¼ A4, 1/8 A4.

Dagsponsor
Er zijn meerdere mogelijkheden voor dagsponsoring. Zo kunt u een bepaalde activiteit als de DoeDag of het jeugdkamp sponsoren maar u kunt ook een wedstrijdbal schenken voor het 1e elftal of een ander team. De wijze of publicatie van dagsponsoring kan in overleg op meerdere manieren.

Club van 50
Iedereen (lid, ondersteunend lid, vrijwilliger, supporter, ouder, kennis, dorpsgenoot), kortom eenieder die Merefeldia een warm hart toedraagt kan zich aanmelden voor de Club van 50. Dit kost u dan 50 Euro per jaar. U ontvangt dan een seizoenskaart van Merefeldia. De looptijd is van 1 juli tot en met 30 juni en het bedrag zal in principe per automatische incasso geïnd worden. Men kan zich het hele jaar hiervoor aanmelden.

Eenmalige sponsor
Het is mogelijk dat geen van bovenstaande mogelijkheden u aanspreekt. U kunt er dan altijd nog voor kiezen een éénmalige bijdrage te leveren.