Merefeldia B1 - Baarlo B1

21 september 2014 0:00

NULL

Vandaag stond de wedstrijd tegen Baarlo B1 op het programma. Na een gelijk spel en nederlaag was een overwinning nu noodzakelijk om onze doelen voor dit jaar te halen en niet te ver achterop te raken. De geel-zwarte begonnen dan ook goed aan de wedstrijd. Maiko werd binnen 2 minuten al weggestuurd door jasper, maar de bal was net iets te diep waardoor de keeper nog kon tegen houden. In minuut 8 en 9 was het echter wel twee keer Maiko die kon scoren uit Philip en Bram zette hem vrij voor doel. In de 16 minuut was het weer raak, yoeri scoorde met een halve omhaal ui een hoekschop. Merefeldia bleef volop de aanval zoeken met voorin geregeld positie wisselingen en steek paasjes van het goed spelend middenveld. De goed spelende Björn vergat echter tweekeer een voorzet af te ronden. In minuut 31 was het echter wel weer raak Philip kopte de bal perfect in na een voorzet van Jasper. De ruststand was dan ook 4-0

In de rust werd  Björn (die zijn beste wedstrijd tot nu speelde) gewisseld voor Bram. 2 minuten na rust was het dennis die op aangeven van Maiko de 5-0 kon in tikken. Hierna werd het spel echter wat slordig en kwam Baarlo een paarkeer goed opzetten en werd er zelfs een keer op de lat geschoten. Na het inbrengen van Lars kreeg Merefeldia echter weer meer drang naar voren. Dit resulteerde in de 6-0 van Gijs op aangeven van Maiko en een minuut later was het Maiko zelf die de rebound van een schot van Youri kon intikken. Er werd in deze fase goed gevoetbald maar de eind pass was steeds niet goed. In minuur 74 lukte dit echter wel nog een keer en kon Dennis zijn tweede goal maken op aangeven van Philip. In de laatste minuut kon Baarlo echter toch nog tegen scoren door slordig spel achterin . Al met al een goede wedstrijd en veel aansluitingspunten voor de rest van de competitie .