Merefeldia E2 - Slekker Boys E2G

24 september 2014 0:00

NULL

De eerste competitiewedstrijd zit er op voor de mannen van Merefeldia E2.

Nadat keeper Merijn Strijbosch eerst de F1 uit de nood had geholpen begon Merefeldia zonder de zieke Zep Scheijven en de licht geblesseerde Luuk Beelen aan hun wedstrijd.

Het bleek achteraf geen makkelijke wedstrijd te zijn. Het gemengde team uit Echt bleek te beschikken over een goede degelijke verdediging en zeer snelle counterende middenvelders. Zij lieten danook Merefeldia het spel maken en lokte hen diverse malen goed uit hun hok.

Een zware toch terechte overwinning werd na 50 minuten behaald op Slekker Boys uit Echt (4-3).

Na een snelle openingsgoal van Merefeldia ging het veldspel op en neer.

De ruststand was dan ook 2-2. Tussenstanden gedurende de eerste helft (1-0, 1-1, 2-1, 2-2).

Na de rust nam Merefeldia direct weer het heft in handen en nam zeer verdiend een 3-2 en een 4-2 voorsprong.

Na nog een ongelukkige tegengoal en diverse onbenutte kansen van Merefeldia werd de eindstand toch  veiliggesteld op 4 - 3.

Menig toeschouwer van Slekker Boys claimde nog een extra goal voor hun team maar de bal was helaas niet over de doellijn. De leidsman kon helaas niet op hun verbale uitspraken ingaan en liet hun uitrazen tegen de toeschouwers van Merefeldia.

De doelpuntenmakers voor Merefeldia waren : Tijn Knapen (2x), Jesper Hanssen en Luuk Beelen.

A.s. zaterdag neemt Merefeldia in een uitwedstrijd op uit tegen Budel, die in hun eerste wedstrijd met grote cijfers verloren van naaste vereniging Eindse Boys.