27 september 2014 0:00

NULL

Vandaag beginnen we met de teamfoto en we zien dat jongens ook best ijdel zijn, want we zien coole kapsels met extra gel

Daarna is het tijd voor de thuiswedstrijd tegen MMC.

De jongens hebben geleerd van de vorige wedstrijd en beginnen aanvallend. Er wordt goed samengespeeld en de verdediging van MMC heeft de handen vol in de verdediging.De keeper van MMC keept echter uitstekend en weet zijn team in de wedstrijd te houden.

Merefeldia blijft druk zetten en scoort 2 keer in de eerste helft. Jort keept heel erg goed en houdt de 0

De ranja in de rust is meer dan welkom, we hebben geen wisselspelers en al heel wat meters gemaakt.

Na een pep talk van Dennis en Rowan is het al snel tijd voor de 2e helft

Fanatiek beginnen de jongens aan de tweede helft waarbij ze volop aangemoedigd worden door hun supporters. Sommige opa's hebben zo'n harde stem, dat moet toch zeker over het hele veld te horen zijn.

Daan keept de 2e helft goed en wordt geholpen door Koen en Niels die actief verdedigen. Roy is de kilometer vreter op het middenveld en Jort, Mino en Sven zijn onze snelle mannen. Eindstand 4-1. Goed gedaan, jullie zijn echt al een hecht team. 6 punten in 2 wedstrijden knap hoor!