FC Oda E3 - Merefeldia E3G

27 september 2014 0:00

NULL

Vandaag de tweede competitiewedstrijd tegen FC Oda E3 op het programma. Na de eerste wedstrijd al met ruime cijfers te hebben gewonnen gingen de mannen (en vrouw) met vol vertrouwen het veld op.

Vanaf minuut 1 was het eenrichtingsverkeer richting de goal van FC Oda. Met goed combinatiespel en mooie afstandschoten werd de tegenstander compleet overlopen. De eerste helft werd afgesloten met een 0-10 stand.

In de tweede helft bleven de doelpunten vallen. Uiteindelijk gingen de mannen (en vrouw) met een 0-17 eindstand van het veld. Nu we ook al de uitslagen van de komende tegenstanders hebben kunnen bekijken mag het elftal serieus dromen van een kampioenschap. Het is nog wat vroeg maar wie houdt de doelpuntenmachine van de E3G tegen?

Gidion Stockmans (6x), Rick van Dijck (4x), Duncan Kooij (3x), Bjorn van Laer (2x), e.d. 2x