Merefeldia VR1 - Mifano VR1

28 september 2014 0:00

NULL

Zondag 28 september 2014

Vandaag stond de wedstrijd tegen Mifano op het programma. Mifano had nog geen enkele competitiewedstrijd gespeeld. We wisten daarom nog niet goed wat we van dit team moesten verwachten.

Op het trainingsveld klonk het eerste fluitsignaal. Mifano trapte af. Het werd meteen duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Toch, na een keer op de lat geschoten te hebben, bleef het lang 0-0. In de 21e minuut was het voor de eerste keer raak. Lotte Geraats schoot de bal goed in. Niet veel later, in de 23e minuut van de westrijd, schoot Mieke voor het eerst dit seizoen de bal in de netten. Vlak hierna, in de 27e minuut, was het ook Lotte Wullems die de de volgende goal maakte. In nog geen tien minuten stonden we ineens met 3-0.

Het bleef even 3-0, maar vlak voor rust, in de 43 en 44e minuut, waren het Carlijn en opnieuw Lotte Geraats die een doelpunt wisten te maken. Het was 5-0. We gingen de rust met een ruime voorsprong in. De thee van Petra smaakte nu natuurlijk extra lekker.

In het begin van de tweede helft hadden we het niet lastig, maar kwamen we er ook niet doorheen. Het heeft 20 minuten geduurd, maar in de 65e minuut wist ook Joany haar eerste doelpunt van dit jaar te maken. Ook weer vlak hierna was het Lotte Wullems die in de 70e minuut de 7-0 maakte. We kwamen weer aan het voetballen en maakte Carlijn in de 80e minuut de 8-0 en Lotte Wullems in de 82e minuut de 9-0.

Mifano heeft eigenlijk geen enkele keer voor erge druk gezorgd en echte kansen hebben ze niet gekregen. Vandaag hebben we dus een makkelijke overwinning geboekt waarmee we ons doelsaldo flink hebben uitgebreid.

Volgende week staat onze derby op het programma. Om 11 uur trappen we in D'indj af tegen de vrouwen van Eindse Boys. Het uitduel tegen Nederweert-Eind zorgt altijd voor spanning en sensatie, dus jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd.