SHH E6 - Merefeldia E5G

14 maart 2015 0:00

NULL

Vandaag stond alweer de 3e wedstrijd van dit seizoen op de agenda. We waren te gast bij SHH in Herten. Het was koud op hun mooie accommedatie. Na twee overwinningen leek SHH op papier een moeilijkere tegenstander te zijn. Merefeldia was gewaarschuwd en begon fanatiek aan de wedstrijd. Ook de trouwe supporters waren fanatiek dit tot vermaak van de scheidsrechter.Er werd goed samengespeeld en gewerkt voor iedere bal, dit was gelukkig veel beter dan de vorige wedstrijd. Merefeldia kwam dan ook al snel op voorsprong. Na 20 minuten werd het spel trager, veel ballen werden slordig over het midden gespeeld en de rust was dan ook meer dan welkom. In de rust vertelde coach Dennis te hopen op 10 doelpunten, werk aan de winkel dus de 2e helft. In die tweede helft werden de spitsen goed aangespeeld door het middenveld en deze maakten hier gretig gebruik van. Herten leek geintimideerd de zijn, ze verdedigden redelijk maar speelden niet aanvallend. De 10 doelpunten werden gehaald eindstand 10-2. Coach Rowan die vandaag afwezig was werd via whatts app meteen op de hoogste gesteld van de 3e overwinning op rij. E5 jullie zijn de trotse koploper! Volgende week gaan we op bezoek in Ell.