Merefeldia JO17-2 - FC Cranendonck JO17-2

4 oktober 2016 0:00

NULL

Merefeldia B2- Cranendonk B2.

Een kort en beknopt wedstrijdverslag.

Na de slechte wedstrijd tegen DESM. Moest de B2 vandaag iets rechtzetten voor de fans en coaches.

Na het eerste fluitsignaal had de scheidsrechter het vooral druk om telkens naar de middenstip te moeten wijzen. NA 4 minuten stond de score van 2-0 op het bord.

Maar het meest memorabele is wel het feit dat Joep, Jan Kromkamp,  een zeer sterke 1ste helft speelde en 2 maal het net liet trillen. De goals kwamen als volgt tot stand eenmaal door de benen en eenmaal met een goed geplaatst schot in de linkerbovenhoek.

Na een minuut of 25 vond 'KarateBoy' Stijn het goed en gaf hij op zijn Louis van Gaals een flinke tik uit. Wat moet je ook met die lange uitrekbare benen!!

De fans kregen waar voor hun geld de ruststand sprak in het lichtelijke voordeel van Merfeldia 6-0.

In de rust spraken de coaches de jongens toe. Alles werd kort besproken. En de doelstelling voor de tweede helft was om mooi positiespel en combinaties te creeren.

Dit werd goed opgepakt door de mannen. De opstelling 1-3-4-3 stond als een huis. Het resulteerde tot een hattrick voor Alex! De druk is er af. En het scorend vermogen van het gehele team was goed.

Laat duidelijk zijn 15-0 is een mooi resultaat. Maar dit is niet het niveau qua tegenstand wat wij willen. Tegen de grotere tegenstanders moeten wij laten blijken dat we er ook kunnen staan.

Thomas onze keeper kon zonder te douchen naar huis. Het zweet van zijn voorhoofd was niet vanwege zijn reddingen deze week...maar van de mooie meiden die naar zijn kunsten kwamen kijken.

Op naar de volgende! Op naar een mooi seizoen!