Merefeldia JO15-2 - Eindse Boys JO15-1G

12 november 2016 0:00

NULL

Wedstrijd : Merefeldia JO15-2 tegen Eindse boys JO15-1

Het `drama` begon op al op een koude zaterdag middag rond een uur voor de westrijd:Niet iedereen was aanwezig. Er waren veel geblesseerde in ons team en mensen waren niet lekker.  Dat maakte verder niet uit. We begonnen positief aan de westrijd tegen de koploper. Veel van ons team waren vrienden met spelers van Eindse Boys, Maar we kregen te horen van te trainers dat we ze even niet als vrienden moesten zien. Wilde we punten pakken moesten we fel in de duels zijn. De wedstrijd begon: Na een minuut of 8 stonden we 0 - 1 achter door een goed samenspel van Eindse Boys. Ongeveer 5 minuten later komt een speler van Eindse Boys door en heeft een heftige botsing met onze keeper. De speler van Nederweert - Eind moest eraf met een pijnlijke neus. Wel raakte de geblesseerde speler de bal nog en scoorde. 0 -2 achter. Na de botsing kwam Merefeldia steeds beter in de wedstrijd. Op het middenveld kregen we iets meer ruimte waardoor we soms konden voetballen op hun helft. Maar al snel merkte we dat de tegenstander een maatje te groot was. 5 minuten voor rust krijgen we nog 2 doelpunten tegen. 0 - 4 de rust in... Balen.

2de helft. Na wat goeie tips en verbeteringen van onze trainers gingen we weer de wedstrijd in. We begonnen goed en kregen de bal een paar keer de 16 meter in, maar geen grote kansen gekregen op wat corners na. Toen we vermoeider raken liep Eindse Boys ons helemaal over, nog 3 goals tegen gekregen en toen was het opeens 0 - 7. Dit was ook de einduitslag. Geen goeie wedstrijd qua resultaat. maar we kunnen nu weer door en verder trainen op wat er in de wedstrijd mis ging. Niet iedereen was aanwezig