Titel Merefeldia D2 nog altijd niet veiliggesteld

10 mei 2012 0:00

Onze mannen speelden donderdag een daverende wedstrijd tegen Egchel D1G. Bij winst waren onze mannen verzekert van het kampioenschap. De opkomst was groot, de coaches hadden moeite om hun aanwijzingen bij de spelers te krijgen want ze werden overstemd door de enthousiaste aanmoedigingen van het publiek.Met een flink brok spanning in het lijf werd het al snel 0-3 voor Egchel. Maar Merefeldia gaf niet op. Voor de rust werd het nog 1-3. In de rust werden de puntjes op de i gezet. “Niet lopen met de bal, het veld breed houden en flink druk zetten op de tegenstander”! Deze bleef overigens steeds gevaarlijk in de counter.Na de verdiende 2-3 werd het spannend en scoorde Bjorn uit een corner 3-3. Egchel leek gebroken er werd flink onder druk gezet. Een gevaarlijke uitbraak bracht echter met een vlammend schot de 3-4 op het scorebord.

Onze mannen speelden donderdag een daverende wedstrijd tegen Egchel D1G. Bij winst waren onze mannen verzekert van het kampioenschap. De opkomst was groot, de coaches hadden moeite om hun aanwijzingen bij de spelers te krijgen want ze werden overstemd door de enthousiaste aanmoedigingen van het publiek.

Met een flink brok spanning in het lijf werd het al snel 0-3 voor Egchel. Maar Merefeldia gaf niet op. Voor de rust werd het nog 1-3. In de rust werden de puntjes op de i gezet. “Niet lopen met de bal, het veld breed houden en flink druk zetten op de tegenstander”! Deze bleef overigens steeds gevaarlijk in de counter.

Na de verdiende 2-3 werd het spannend en scoorde Bjorn uit een corner 3-3. Egchel leek gebroken er werd flink onder druk gezet. Een gevaarlijke uitbraak bracht echter met een vlammend schot de 3-4 op het scorebord.

En dat was de eindstand. Zo rest de wedstrijd van aanstaande zaterdag om, bij winst, alsnog kampioen te worden.