Merefeldia 2 overtuigt niet, maar wint wel

23 september 2012 0:00

Merefeldia 2 blijft ook na vier wedstrijden ongeslagen. In Helmond werd met 3-2 gewonnen van HVV. Merefeldia begon zwak aan de wedstrijd en na drie minuten mochten de Helmonders hun eerste competitiegoal maken. Nog voor de pauze repareerden de geelzwarten de schade dankzij een rake vrije trap van Bart Janssen en een schuiver van Koen van den Beucken. Vlak voor tijd leek Bart Thijssen met de 1-3 zijn ploeg in veilge haven te schieten; in dezelfde minuut volgde echter de 2-3. Ook deze keer kwam die score in gevaar, maar bleef meer ellende uit.

hvv-1

Niek Hoeben in botsing met D. Felicia van HVV.

Het is Wiek Vaes gelukt de koppositie te behouden in Super Elf. Na het spelen van de vijfde speelronde deelt Vaes de bovenste plaats met DJ Maik. Jacques Rijsterborgh is nu derde.

DJ Maik sprong van plek 23 naar 1 via de hoge weekscore van Jozy Altidore. De AZ-spits scoorde drie doelpunten en een assist, goed voor 22 punten. Ook Patrick van Aanholt was met 15 punten succesvol. Wiek Vaes presteerde constant door Piet Velthuizen, Wilfried Bony en Christian Eriksen.

Klik hier voor het Algemeen Klassement 5.