NWC stoot Merefeldia 2 uit bekertoernooi

26 maart 2010 0:00

Merefeldia 2 is er niet in geslaagd een plaats bij de kwartfinales te veroveren. In Asten strandde het reserveteam in het toernooi om de districtsbeker tegen hoofdklasser NWC: 5-0.

Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door een bekeken afstandschot, waarna een 'aanval uit het boekje' luttele minuten later een verdubbeling van de score betekende. Merefeldia kreeg enkele mogelijkheden uit hoekschoppen en een lob van Bas Meusen, maar verder was NWC heer en meester.

In de tweede helft bood Merefeldia beter verweer, maar kon het niet voorkomen dat de Brabanders met nog drie treffers uitliepen naar 5-0.