Scheidsrechter

Stef Bogers

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagavond heeft de selectie haar eerste oefenwedstrijd winnend afgesloten. SV Brandevoort werd in Nederweert met 5-4 verslagen.

Merefeldia oogde fris en scherp. Brandevoort uit Helmond wist hier totaal niet mee om te gaan en Merefeldia kreeg kans op kans door goed collectief druk te zetten. Na 60 minuten stonden ze terecht op een 5-0 voorsprong. Daarna liet Merefeldia de teugels wat vieren en kon Brandevoort een aantal keer scoren. Toen de 5-4 viel in de 90e minuut klonk ook het eindsignaal.

Merefeldia kan terugkijken op een zeer sterke 60 minuten. Doelpuntenmakers: Ken Boonen 2x, Fahim Shakib, Rick Tullemans (strafschop) en Koen van den Beucken.